Trans Montana

Servicii

servicii

Transport international de marfa

In cei peste 27 de ani de activitate, compania si-a construit unul dintre cele mai moderne parcuri auto din Romania, avand camioane si echipamente de ultima generatie.

Compania executa transportul de marfuri in special catre Germania, Olanda si Belgia, dar si catre alte state europene.

Trans Montana este abilitata ADR pentru transportul de marfuri si detine autorizatiile de mediu si certificarile ISO conform legii.

DEPOZITARE & logistica

Trans Montana detine depozite moderne, avand toate utilitatile necesare pentru a depozita marfurile clientilor sau surplusul de marfa in cele mai bune conditii.

Echipa noastra de profesionisti va poate asigura rapiditatea si siguranta operatiunilor de incarcare si descarcare, precum si de transbordare.

Compania noastra este abilitata ADR si detine autorizatie de mediu pentru activitatea de depozitare.

Service autocamioane

Trans Montana detine unul dintre cele mai moderne service-uri de autocamioane din Romania, avand o echipa de mecanici profesionisti si echipamente de ultima generatie.

Activitatea de reparatii este pusa la dispozitie pentru terti, asigurand astfel reparatii pentru flotele altor companii de transport.

SOLUȚII CONEXE

Grupaje. Pentru a obtine preturi cat mai mici, putem oferi servicii de grupaje ale marfurilor pentru transport international.

Proceduri. Compania noastra poate efectua formalitatile vamale in numele clientilor, avand contracte cu principalii comisionari vamali.

Call Now Button